Hattrick 09/24
Hattrick

Vše o TOP ligách v Evropě!

Aktuální číslo magazínu Hattrick, které právě přichází na trh, je po Kronice EURO a Ligovém speciálu dalším fanoušky žádaným vydáním, neboť se zaměřuje na TOP 4 evropské ligové soutěže a přináší kompletní servis k Premier League, Bundeslize, La Lize a Serii A. Stalo se už tradicí, že na přelomu prázdnin a začátku školního roku vydává Hattrick tyto evropské přehledy. Co v nich o jednotlivých ligách najdete?

  • základní charakteristiku soutěže na jejím začátku, přehled účastníků v evropských
    pohárech, čeští zástupci v nich, na kterém TV kanále ligu najdete a kolik stojí TV
    práva.
  • los první poloviny soutěže.
  • představení jednotlivých týmů včetně hodnoty kádrů, tipu redakce na umístění,
    přehled výkonnosti za posledních pět let.
  • především však soupisky všech týmů těsně před uzávěrkou koncem srpna s
    označením tří největších hvězd, jménem a národností trenéra.

Na titulní straně Hattricku se vás usměje Kylian Mbappé, který v létě přestoupil z Paříž Saint-Germain do Realu Madrid. Jeho přestupový příběh do královského klubu přináší magazín pod výmluvným titulem Nejdražší a zadarmo. Je to zároveň uvádějící text do přehledu TOP 22 letních přestupů, které se v tomto období realizovaly a v nichž se – kromě Mbappého – zase točily desítky milionů eur.

Hattrick nezapomíná ani na tuzemský fotbal. Editorial šéfredaktora se ohlíží na svazovým rozborem neúspěšné účasti Česka na evropském šampionátu, do říše pravidel vás zavede článek s titulkem Penalta? Ale za co? Zajímavá je i úvaha na téma, proč na Slovensku ubývá počet českých trenérů a pokud toužíte po oddechovém rozhovoru, můžete se začíst do interview s Janem Rosákem, televizním a rozhlasovým moderátorem, který během své fotbalové kariéry dal více než sto branek.

NEMÁTE JEŠTĚ NEJNOVĚJŠÍ HATTRICK? CHYBA! NA STÁNCÍCH UŽ NA VÁS ČEKÁ!

Hattrick 09/24